Home > Veel gestelde vragen > Mailing problemen > Verzend rapport problemen

Verzend rapport problemen

Vraag: Ik heb een HTML met een aantal links, maar er worden geen klik resulaten in het rapport weergegeven (ik weet zeker dat sommige ontvangers hebben geklikt op een aantal links). Waarom?

Antwoord: Om te zien wie geklikt heeft op uw links, moet u er zeker van zijn dat 'Enable link control' is aangevinkt. U kunt dit controleren bij insert/edit link in de editor. Deze functie is standaard geactiveerd.

Vraag: Ik  bekijk het rapport van een email verzonden naar een groep met 1000 ontvangers, ik zie dat hij slechts naar 920 ontvangers verzonden is. Hoe kan dit?

Antwoord: Er zijn verschillende mogelijkheden:
1. Sommige ontvanger hebben zichzelf uitgeschreven voor de mailing.
2. Sommige ontvangers zijn meer dan X maal gebounced (door u ingesteld) en het systeem verzend daarom geen berichten naar hen voor een bepaalde periode (door u ingesteld)
U kunt de reden van elke ontvanger terugvinden in het verzend rapport.

Vraag: Ik wil graag een archief van alle nieuwsbrieven die ik ooit stuurde op mijn website creëren. Is er een URL naar mijn berichten?

Antwoord: Ja, er is een 'Genereer URL naar dit bericht' knop in elk rapport. U kunt deze link op uw website plaatsen en zo een archief maken.

Vraag: Waarom zie ik niet of iemand mijn e-mail heeft geopend?

Antwoord: Misschien staat de #OpenTheMail# tag niet in uw e-mail. Deze is nodig om de openingen te registreren. U kunt dit aanpassen in uw accountinstellingen. Standaard is deze functie geactiveerd.

Vraag: Wat is de werkelijke betekenis van "er zijn geen openings indicaties ontvangen" welke ik zie in het rapport?

Antwoord: er zijn een aantal opties:
 1. De mail is echt niet geopend.
 2. De indicatie over de opening is afkomstig van een niet zichtbare afbeelding in de e-mail. Als een ontvanger de afbeelding niet heeft gedownload en niet op een link heeft geklikt is onmogelijk om te detecteren of de email is geopend.
 3. Sommige spyware verwijdert de afbeelding die we gebruiken om de opening te detecteren, ook in dit geval is het onmogelijk te detecteren of de email is geopend.
 4. Sommige ontvangers kunnen software gebruiken om het verzenden van gegevens vanaf hun pc te blokkeren, dit om hun privacy te beschermen.

Vraag: Wat is de betekenis van "Totaal aantal abonnees dat verdere details verzocht via het formulier"?

Antwoord: Als u een formulier of een link naar een formulier in uw e-mail had, kunt u hier zien hoeveel ontvangers het formulier ingevuld hebben.

Vraag: Wat is "Bounce Ratio"?

Antwoord: Alle ontvangers naar wie de e-mail niet werd verzonden of was verzonden en bounced. De redenen zou onder andere kunnen zijn: volle mailbox, adres bestaat niet (geschrapt), ontvanger is uitgeschreven enz.De grafiek beschrijft de exacte reden.

Vraag: Ik stuurde een e-mail met een formulier. In het rapport zie ik dat 80 ontvangers mijn formulier hebben ingevuld maar toen ik de lijst exporteerde, zag ik slechts 58 vermeldingen. Waar is de rest?

Antwoord: Het rapport geeft het algemene aantal ontvangers weer die het formulier hebben beantwoord, maar explorteerd alleen de ontvangers die daadwerkelijk bestaan in uw account. Als u ontvangers heeft verwijderd welke het formulier hebben ingevuld zullen deze niet worden weergegeven in de geëxporteerde CSV

Vraag: Ik heb een e-mail, maar ik per ongeluk de link controle uigeschakeld van een van de links. Is er een manier om te zien wie er heeft geklikt op deze link?

Antwoord: Nee, als links-controle wordt uitgeschakeld, zijn de links die zijn verstuurd niet gecodeerd, dit is nodig om het aantal klikken te volgen.

Vraag: Ik heb gepersonaliseerde links in mijn e-mail, en ik zie niet dat iemand erop geklikt heeft. Is er een probleem met mijn link?

Antwoord: Om de klikken op persoonlijke links te volgen, moet u het selectievakje 'Inclusief originele links?' aanvinken. U kunt deze optie vinden bij account instellingen. Neem contact op met de helpdesk voor meer informatie over deze functie.