Home > Een nieuw bericht maken > Het bewerken van een bericht in de editor

Het bewerken van een bericht in de editor

De editor van inwise is eenvoudig in gebruik, desondanks is mogelijk complexe onderdelen aan uw bericht toe te voegen.

U kunt de editor altijd gebruiken om uw berichten te wijzigen.
Klik op 'Bericht bewerken' in het hoofdmenu, en kies het bericht dat u wilt bewerken. Sla het bericht op na het bewerken.

Alvorens te kiezen voor het bewerken van een bericht let op het volgende:

Berichten lijst is gesorteerd op "Concept" berichten (zijn nog niet verzonden) en berichten die zijn verzonden aan de test groep.
Het bewerken van een bericht dat is verzonden naar een test groep zal na het bewerken worden terug geplaatst naar de status 'Concept', hetgeen u zal verplichten om het nogmaals naar een test groep te versturen.

Dit is de bewerk een bestaan bericht pagina:

Bovenaan de editor pagina, kunt u de bericht details veranderen. Hieronder vindt u het hoofdvenster met de editor toolbar.

Gedetailleerde instructies voor de complexe componenten in de tekst editor zijn beschikbaar in het bijlagen hoofdstuk.

De editor bevat speciale opties voor auto-tekst. Dit zijn eigenlijk verschillende code velden, die kunnen worden toegevoegd aan het bericht.
Tijdens het verzendproces zullen deze velden worden veranderd in echte inhoud.

Klikken  met de rechtermuisknop op het tekst venster zal de bestaande codes van de velden onthullen:

De velden onderaan de pagina zijn de ontvanger velden (zoals eerder door u gedefinieerd in de 'Instellingen voor velden').
Het veld dat u toevoegt zal worden veranderd in specifieke ontvanger details tijdens het verzenden proces, bijvoorbeeld: "Hallo, #veld1#" zal worden vervangen door "Hallo, George", indien de ontvanger de naam George heeft.

De bovenste velden zijn standaard service velden die u kunt integreren in uw bericht:

#OpenTheMail#

Voeg   "transparent indicator" toe aan de berichten zodat het system weet wanneer er een mail geopend word.
Dit stelt het syteem in staat om "opening rate" weer te geven na de verzending.

#LongUnsubscribe#

Voegt een link toe die het mogelijk maakt dat de ontvanger zichzelf kan uitschrijft.
De gebruiker kan de link aanpassen in het instellingen menu
.

#unsubscribe#

Voegt een adres toe (geen link) die het mogelijk maakt dat de ontvanger zichzelf kan uitschrijven.
Voor gebruikers die zelf de link willen ontwerpen.

#ClickifNotSeeLong#

Voegt een link toe voor ontvangers die het bericht niet kunnen lezen.
        Door op de link te klikken word er een online versie van het berichtgeopend.
De gebruiker kan de link aanpassen in het instellingen menu
.

#ClickifNotSeeLink#

Voegt het adres toe van de online versie (in de vorm van een simpele text, zonder link).
Voor gebruikers die zelf de link willen ontwerpen.

#Print#

Voegt een icon van een printer toe aan het bericht.
Maakt het mogelijk om te registreren wie het bericht print.

#PrintShort#

Voegt een adres toe die de ontvanger moet gebruiken om het bericht te printen (als   simpele text, zonder link).
Voor gebruikers die zelf de link willen ontwerpen.

#SendToFriendLink#

Voegt een link toe die het mogelijk maakt dat de ontvanger het bericht deelt met een vriend.
De gebruiker kan de link aanpassen in het instellingen menu.

#Advertisement#

Voegt een melding aan het bericht toe dat het word gebruikt voor commerciele toepassingen.
De gebruiker kan dit aanpassen in de account instellingen.

#AdvertiserDetails#

Voegt uw bedrijfsgegevens toe aan de email.
De gebruiker kan dit aanpassen in de account instellingen

Zie ook