Home > Veel gestelde vragen > Groep management problemen

Groep management problemen

Vraag: Ik ontdekte dat het e-mail adres van een van mijn ontvangers onjuist is. Hoe kan deze opsporen en oplossen?

Antwoord: Ga naar 'Mijn Groepen', klikt u op 'Algemene groep'. Zoek de ontvanger met het onjuiste e-mail adres. Na het vinden, klikt u op 'Bewerk' om zijn e-mail te corrigeren. Merk op dat als u het onjuist e-mail adres ontdekt in een rapport, u direct vanuit het rapport kunt klikken op 'Bewerk'.

Vraag: Ik heb enkele velden ingesteld met behulp van 'Instellingen voor velden', maar ik zie geen van mijn velden, tenzij ik op een ontvanger klik om deze te bewerken. Waarom is dat?

Antwoord: Dit is om grote tabellen overladen met details te vermijden. Het is het mogelijk te kiezen voor een aangepaste weergave van de tabellen. Om velden toe te voegen naar uw voorkeur, klik op 'Weergave aanpassen' (Als u zich in een groep bevind) en kies de velden die u wilt weergeven in de tabellen.

Vraag: Kan een ontvanger lid zijn van meer dan één groep?

Antwoord: Ja. U kunt kiezen tot welke groepen de ontvanger zal behoren. U kunt dit doen op de pagina van de ontvanger.

Vraag: Hoe kan een ontvanger verwijderen van een mailinglijst, zonder hem te verwijderen van andere mailinglijsten?

Antwoord: Ga naar de 'ontvangers " pagina. Om de ontvanger te verwijderen uit een mailing list, moet u de ongewenste groep afvinken in aan de onderkant van de pagina en daarna klikken op 'Opslaan'.

Vraag: Ik heb een externe groep in mijn account, welke ik zou willen schrappen omdat de verbinding niet meer bestaat, maar de 'delete' knop is alleen toegankelijk bij het betreden van de groep, wat onmogelijk is. Hoe kan ik de groep verwijderen?

Antwoord: Als u probeert om een niet-bestaande groep in te voeren zal er een melding verschijnen, om u te informeren dat de verbinding niet meer toegankelijk is. Deze waarschuwing zal ook een 'enter' link bevatten die u zal toestaan om de groep in te voeren en te verwijderen.

Vraag: Ik probeer handmatig een nieuwe ontvanger toe te voegen aan een groep, maar ik krijg steeds de melding dat deze ontvanger al bestaat in mijn account, hoewel hij geen betrekking heeft op de nieuwe groep waar ik hem aan wil toevoegen. Hoe kan ik hem toeveogen aan de nieuwe groep?

Antwoord: Vind deze ontvanger in uw account, via de zoekbalk in 'Mijn Groepen' pagina, klik vervolgens op Bewerken en vink de gewenste groep aan om de ontvanger toe te voegen.