Home > Veel gestelde vragen > Mailing problemen > Editor problemen

Editor problemen

Vraag: Ik probeer de editor te laden, maar ik zie een leeg wit venster in plaats van de editor-venster. Waarom?

Antwoord: U moet beveiligingsinstellingen van Internet Explorer als volgt wijzigen:
 Ga naar Extra - Opties - Beveiliging - Aangepast niveau - Diversen, u moet de 'Toegang tot gegevensbronnen tussen domeinen' inschakelen.

Vraag: Ik probeer een beeld te uploaden en ik ontvang voortdurend een "bestand bestaat al" bericht. Wat is het probleem?

Antwoord: Waarschijnlijk was het beeld al eens geüpload of een andere afbeelding met dezelfde naam bestaat al. Verander de naam van het bestand welke u wilt uploaden.

Vraag: Ik heb geen HTML kennis, is er een makkelijke manier om mijn tekst er hetzelfde uit te laten zien als op een andere plaats in mijn HTML?

Ja. Kopieer de tekst met de stijl die u wilt, plak het op de juiste plek, selecteer de tekst en typ uw tekst.

Vraag: Ik wilde een nieuw bericht aan een test groep sturen, maar ik kreeg een foutmelding dat mijn links te lang zijn. Wat is het probleem?

Antwoord: Er is een limiet voor de lengte van de link. Als u deze foutmelding krijgt neem dan contact op met support.

Vraag: Ik probeer om een link in mijn bericht te maken, maar ik krijg steeds: 'Er is een fout opgetreden in het script op deze pagina'. Hoe kan ik dat oplossen?

Antwoord: Het gebeurt meestal bij het doen van kopieren-plakken vanuit Microsoft Word naar de editor. Dit soort kopieren-plakken is niet aanbevolen, omdat Word soms elementen bevat die niet verenigbaar zijn met de editor. De beste manier is om de tekst te kopiëren is eerste naar kladblok en dan naar de editor.

Vraag: Ik heb opgemerkt dat berichten automatisch worden opgeslagen als ik ze bewerk in de editor. Hoelang zijn deze beschikbaar?

Antwoord:
Het systeem bewaart automatisch opgeslagen berichten 2 tot 3 dagen.

Vraag: Ik wil dat mijn afmeld link er zo uitziet: Om af te melden klik hier                                           Hoe kan ik dat krijgen?

Antwoord:
Verander de tekste van de afmeldlink in de account instellingen, daarna typ in de editor de tekst die u wilt weergeven.